Nu in heel Heerlen: (B)RUIS #8, jouw stip op de horizon

Hét magazine van en voor Heerlen

Team

Zindzi Slegers

Zindzi is initiatiefnemer van (B)RUIS en nu projectleider en grafisch vormgever. Van het beeld en de tekst borduurt zij telkens weer een superstrakke en frisse glossy die pronkt op de tafels van Heerlen. Ook als mede-eigenaar van Tableau (rip) en eigenaar van By Zindzi is zij niet vies van initiatief.

Judith Bouwels

Judith is freelance journalist en vraagt door. Zij beschrijft verhalen van de Heerlense ondernemers en initiatiefnemers zoals ze zijn. Met haar journalistieke achtergrond leidt ze de redactie en maakt er een serieus tijdschrift van met kwaliteitsartikelen. Judiths hart klopt voor Heerlen, maar stiekem net wat harder voor Heerlen-Noord. Tips voor toffe ondernemersverhalen? Stuur Judith gerust een mail:

Leonie Kohl

Leonie is freelance tekstschrijver met hart voor toerisme, natuur, erfgoed en Heerlen. Oude panden met verborgen verhalen en openhartige ondernemers, daar gaat ze sneller van typen. Naast het schrijven van artikelen, is Leonie ook dé contactpersoon voor adverteren in (B)RUIS. Hét magazine van Heerlen moet natuurlijk wel blijven! Interesse? Stuur dan gerust een mail naar:

Darcey Supelli

Darcey versterkt sinds (B)RUIS #7 het team als fotografe. Doordat de Haagse ‘nieuw’ is in het zuiden van het land, kijkt ze met een geïnteresseerde en verwonderende blik naar Heerlen. Darcey verliet de drukke Randstad na te zijn gevallen voor de natuur en ruimte die Zuid-Limburg biedt. Met en zonder camera ontdekt ze maar al te graag nieuwe plekken in de omgeving. Dit doet ze met veel plezier voor (B)RUIS magazine. Met haar kalmte en vrolijke lach stelt ze interviewkandidaten op hun gemak om compleet zichzelf te zijn in hun natuurlijke habitat.

Adverteren in hét magazine van Heerlen?